The Start

The Start

Velkommen til min nye blog!

Mit navn er Trine Bjørg Nielsen. Jeg træner noget der hedder bodyfitness, så bloggen kommer til at bestå af min træning, forskellige opskrifter og tips. Jeg får tit spørgsmål om min træning og min kost, så nu kan I følge min hverdag, hvor der vil komme svar på de spørgsmål, som jeg ofte får.
Jeg får taget nogle små modelbilleder ved Caroline Sterndorf, men blev fornylig ringet op af Boardpunx, om jeg havde lyst til at være model for Liquid Force i deres nye 2013 katalog.
Jeg er ved at lære en ny sport, kitesurfing. Har været til et kursus ved Matt fra Kitesyd, og skal til et igen i morgen i Egeskov i Broager. Det er en super fed sport, men også dyr at starte på, da de udstyr er meget dyre! Jeg er så heldig at have en onkel der ejer Boardpunx, så jeg kan få nogle dejlige rabatter, og han har også sponsoreret mit kursus ved Kitesyd! – Kan man ønske sig en bedre onkel 😉

– Hvis I har spørgsmål er i velkommen til at skrive, også svarer jeg enten privat eller via. bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Start