Instalately

WBFF 2015

547353_511225345601203_1205666808_n

466

Først vil jeg understrege, at dette ikke er 100% sikkert at det kommer til at ske – MEN, jeg har planer om, at stille op til konkurrencen, WBFF i år 2015. Grunden til at det kun er måske, skyldes at jeg afslutter mit sidste år i gymnasiet, og selvfølgelig kommer det i første række! Sagen er, at jeg savner at stille op til konkurrence, og har virkelig fået blod på tanden, derfor har jeg ambitioner om at stille op i 2015 igen.

3 i en

Sidste gang jeg stillede op var til WBFF 2013 i Danmark. Det var første gang, at jeg stille op. Af en alder af 17 år endte jeg med at komme i finalen og fik en flot 4 plads ud af 16 andre atleter samlet fra forskellige lande! Jeg var/er stolt, ja! Jeg snakkede med Jen Jewell (en af dommerene), hun sagde til mig, at jeg har en stor fremtid inden for denne branche, og at jeg allerede nu var rigtig dygtig. Hun var min dommer, men også et stort forbillede for mig.

_MG_6320

 

Hvad er mine planer? Lige nu drømmer jeg om at stille op til showet i Kolding, men på længere sigt er drømmen at blive WBFF PRO Bikini model, og stå på Las Vegas scenen. Dette kræver, at jeg vinder i Danmark.

Jeg er blevet opereret for en uge siden (ikke noget alvorligt), men dette har gjort at jeg skal holde mig i ro i 6 uger. Men når jeg er kommet mig ovenpå operationen, så går træningen i gang igen, men mål om at stå på scenen til 2015

 

2

  • Celina

    Spændende med konkurrence igen, det vil jeg glæde mig til at følge. Fornuftigt med forbehold i forhold til din uddannelse ;o)
    Er det Youssef der skal være coach for dig igen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Celina

      Det er jeg glad for at høre, følg endelig med! Det bliver også spændende efter opstart af træning igen, så jeg rigtig kan få lagt billeder og historier op..
      Ja, det er Youssef! Han er dygtig og bor i samme by som mig, så kan det blive bedre og lettere? ;-)*

      Mvh. Trine

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instalately