Kan piger ’’løfte’’ vægte?!!

”Mit utrolige liv” af Arnold Schwarzenegger

Bodybuilder, filmstjerne, guvernør er hvad vi alle kender Arnold for!  I dag er han i Danmark med sin bog ’’Mit utrolige liv’’. Én person med tre forskellige roller – og et dobbeltliv. Når jeg skriver dobbeltliv, handler det om hans affære med stuepigen, der er mor til hans skjulte søn. Men det var ikke kun stuepigen, han havde også en affære med den danske skuespiller Gitte Nielsen under indspilningerne af filmen ’’Red Sonja’’.

I hans bog lægger han alle kortene på bordet, og fortæller om han affærer. Men den handler ikke kun om hans utroskaber, men også sine tre roller; bodybuilder, filmstjerne og guvernør.

Arnold Schwarzenegger blev født d. 30. juli 1947 i en landsby i Østrig, og voksede op i en fattig familie med en drøm om at rejse til Amerika. Han blev den bedste bodybuilder i verden, 7x Mr. Olympia bodybuilderkonkurrence. Han startede allerede sin karriere tidligt af en alder af 16 år vandt han den første konkurrence; Junior Mr. Münich.
Vi kender ham også som filmskuespilleren. Han har medvirket i 38 film, og mest kendt fra filmene ’’The Terminator’’
Ægteskaver med Maria Shriver gjorde ham til en del af den demokratiske Kennedy-familie, men i 2003 blev han republikanernes guvernør for Californien og ansvarlig for verdens ottendestørste økonomi.

Nu er han i København med sin bog ’’Mit utrolige liv’’, og signerer den på Hotel Kong Frederik i København fra klokken 17! Efter Arnolds Schwarzeneggers hemmelige søn dukkede op, og skandalesagen om utroskab og de flere års løgne, skred han kone gennem 25 år, Maria Shriver. Så til de ældre damer, så er den nu 65 årig single i København!;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan piger ’’løfte’’ vægte?!!