Onsdag 03 10 2012

Vita Biosa Ø

Vita Biosa Probiotic Urt er et kost tilskud, som jeg fik til Helsam messe. Et super godt og effektivt produkt, som jeg  er gået hen og blevet meget glad for. Det har gjort at min mave er kommet i balance, og har fået en rar fornemmelse 😉

Lidt om produktet:

Vita Biosa Probiotic Urt er en økologisk urtedrik med millioner af levende mælkesyrebakterier og probiotika. Produktet er økologisk og helt igennem naturligt, og det indeholder hverken konserveringsmidler, sukker eller mælkebestanddele. Vita Biosa Probiotic Urt fremstilles gennem en såkaldt fermentering. Her blandes 19 forskellige urter med 7 kulturer af mælkesyrebakterier og probiotika. I denne proces opformeres mælkesyrebakterierne og de probiotiske bakterier i store mængder, mens de omsætter sukker til organiske syrer, blandt andet mælkesyre. De dannede syrer gør produktet selvkonserverende. Når alt sukkeret er nedbrudt, er fermenteringsprocessen slut og produktet sukkerfrit.

Produktet kan købes her – det vil glæde dig mave! 😉
 
 
 
GODNAT! – FRA ADELE OG JEG :* 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag 03 10 2012