Jordbærproteintærte (Glutenfri)

Feminin eller muskelbundt??

Hvorfor ikke være begge dele?

muskelbundt vs. feminin

 

Mange forstår ikke hvorfor at piger styrketræner.. ”De bliver alt for muskuløse” ”Det er slet ikke feminint” osv, osv, osv..! Jeg synes det er noget være møj at sige – En pige kan sagtens være feminin og muskuløs. Overstående billede er taget samme dag, faktisk er billedet med tager under træning og efter. Jeg elsker at træne, jeg elsker at se fremskidt i min træning – men jeg elsker også at gøre noget ud af mig selv hverdag, lidt ekstra til byen. Dog indrømmer jeg, at jeg efter konkurrencen var ved at brække mig ved bare tanken om at skulle styrketræne. Heldigvis har jeg fået lysten igen, og ja det udnytter jeg. Jeg vil være feminin og muskelløs… Finder det fascinerende når en pige har flotte arme, flotte trænede ben og ja en flot markeret mave.

foto 2 - Kopi (2)

Det vigtigste for mig er at kunne acceptere hvem man selv er – ikke hvad andre gerne vil have hvem du skal være! Jeg har længe søgt, søgt og atter søgt efter svar om hvem jeg var. Jeg kunne kopirer andre, fordi den person ville jeg være – men har lært at lytte til mig selv, og mærke efter hvem jeg virkelig er. Spørger mig selv ”Er det noget DU virkelig gerne vil? Eller er det noget som andre vil synes var fedt hvis du gjorde?” Så om folk bryder sig om det eller ej, så har jeg drømme og mål som JEG gerne vil opnå. Det har jeg tænkt mig at gøre fremover, fordi det er ting som betyder noget for mig!

Tør du være hvem du er? 

Udklip

God onsdag!

Stort og kærligt kys, Trine ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærproteintærte (Glutenfri)