''Mit utrolige liv'' af Arnold Schwarzenegger

Bestrong Ambassadør!

Tillidserklæring til Bestrong er nu underskrevet og godkendt!
Jeg er doping fri, og tager stærkt afstand fra brug af alle dopingmidler – TJEK!
Jeg træner seriøst og målrettet – TJEK!
Jeg vil leve BESTRONG livstilen og være ambassadør for BESTRONG – TJEK!

JA TAK! Så blev jeg godkendt, så nu er jeg Bestrong Ambassadør  Er allerede blevet tilbudt at lave indlæg for dem, så jeg tjener mellem 100-200 kr. pr. indlæg – det er da en god start?! Skal bare lige finde ud af, hvad jeg vil lave indlæg om?

Morgenmaden bestod af yoghurt med 100% valle protein og blåbær. Havde egentlig hviledag, men smuttede lige op i fitness alligevel :i Det blev så også kun til 20min cross og abs workout.

I morgen har min mor fødselsdag, så min far og jeg var lige en smut forbi Sønderborg, for at købe hende nogle gaver! Har bagt en del i dag, noget er kommer ned i fryseren, resten er blevet gemt til i morgen, hvor min mor holder fødselsdag for familien. Jeg har bagt glutenfri gulerodsboller og glutenfri gulerodsmuffins til mig selv i morgen, når gæsterne kommer. Der er ingen undskyldninger, så derfor må jeg selv i gang med at bage, når de andre skal have rundstykker og wienerbrød 😉

I aften står den på pigehygge med mine piger, så de opskrifter fra i dag kommer først i morgen – I må have en rigtig god aften! Kys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''Mit utrolige liv'' af Arnold Schwarzenegger