Feminin eller muskelbundt??

Hey – Hvem er hun ?

DSC_0202

Jeg er en af de damer. En af dem, der går ind for kolde brusebade og lange gåture på stranden. En af dem, der en dag ønsker at løbe et halvmarathon i bare fødder, og en af dem, der en dag springer i havet som en viking året rundt. Men vigtigst af alt er jeg en af dem, der går ind for, at man skal leve livet, og nyde hvert et øjeblik (så meget som muligt i hvert fald).  Hvorfor vente med at gøre de ting, man brænder for, til i morgen? Hvorfor ikke bare springe ud i det med hovedet først? Hovedspring er oftest, hvad der skal til for virkelig at opnå resultater. Det giver en glad krop. En glad krop er en sund livsstil og en sund livstil er en glad krop. Det kan vi godt lide, og det kæmper vi for. Det skriver vi om, og det liker vi big time.

De fleste vil nok sige, at jeg er noget af et bløddyr i forhold til Trinemusen, men jeg giver den nu ordentlig smæk og hjuller derudaf i alt, hvad jeg laver. Det bliver godt – det bliver rigtig godt at se, hvad der sker. Jeg glæder mig.

Smil fra hende den nye Helene AndresenIMG_1511 1959237_560613917387946_2427550610195958804_n IMG_0023_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feminin eller muskelbundt??