En tur i sommerhus

Fyldt lager igen

bestilling

c7a790b9-4fda-4f28-a618-8dbf6cc59262_zps51d0b705

pakke til osSå fik vi fyldt lageret op igen. Vi har bestilt kosttilskud hjem til før og efter træning samt nogle proteinbar til testing.

Før træning bruger vi:

Efter træning bruger vi:

Hvorfor lige de produkter?

Arginin er et af de seneste kosttilskud på markedet, som lover øget muskelopbygning, øget styrke samt forbedret restitution. Det påvirker udskillesen af væksthormon, og kan øge muskelkoncentrationen af creatine.

Creatine spiller en vigtig rolle hvis man dyrker anaerobe sportsgrene, hvilket vi gør, altså styrketræning. Creatine er præstationsfremmende og har muskelopbyggende effekt.

Koffeine er med til at forbedre præstationevnen under træning. Personligt kan vi tydeligt mærke den ekstra energi og overskud, som det giver os under træningen, når vi har indtaget koffeine.. Koffeine efter træning hjælper på optagelsen af proteiner. Den anbefalet dosis er 3-5 mg pr. kilo kropsvægt.

Leucine er et af de mest potente og naturlige muskelopbyggende kosttilskud, som der er på markedet. Det er en vigtig forgrenet aminosyre (BCAA), der har egenskaber som at bevarer af muskelmasse, stimulerer proteinsyntesen og fremmer muskelrestitutionen.

Whey Protein er alfa omega efter træningen. Det kaldes ”ens åbne vindue”, da det er her at ens muskler virkelige vil suge det til sig, for at genopbygge musklerne igen. Får man ikke sit protein efter træning, tærer kroppen fra musklerne og ens hårde arbejde vil være ”spildt”. Whey protein, så optages det hurtigt i kroppen.

♥ ♥

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i sommerhus