050714

Mirakelmiddel mod uren hud ?

Uren hud – Hvad skal der ske for det? Hvad skal jeg gøre ved det?

Rigtig mange døjer hver dag med en hud, de ikke er stolte af, fordi den er uren. Det samme gælder for mig. Den seneste tids uafbrudte arbejde har ført til en polkaprikket pande med diverse tilbehør. Min reaktion til disse små uvelkomne gæster er et ordentligt ekstra lag concealer, som jeg smører på hver morgen. For det er jo ikke fedt at have uren hud!!!! Desværre har ekstra make-up en tendens til at forværre problemet, hvilket resulterer i en ond ond cirkel, som er svær at komme ud af. Alle modarbejder urenheder, fordi det er ulækkert og ikke spor fedt. Det samme gør jeg. Mine søde veninder og arbejdskollegaer har givet mig et par råd, som jeg vil prøve at følge. Hver morgen drikker jeg et glas kogt vand med et par skiver ingefær i og en halv presset citron. Det skulle hjælpe min hud frem mod den barnenumsetilstand, som jeg egentlig i mange år har drømt om. Kloge ord siger også, at ingefær fremmer det fine kredsløb i huden og virker samtidig inflammationshæmmende. Det lyder ikke dårligt, nej da. Samtidig er alle sunde olier gode for huden! Hurra for det!

En 10 dages ferie med sol og saltvand skulle også gerne hjælpe på problemet. Jeg lader alt min make-up blive hjemme, giver min hud en pause og ser, hvad der sker, så den rigtigt kan få lov til at ånde, wuhu. Jeg går officielt offentligt polkaprikket de næste 10 dage. Tag mig som jeg er, eller lad mig være. Måske hjælper det. Tør du?

Smil fra Helene

Skærmbillede 2014-07-08 kl. 07.43.47 Skærmbillede 2014-07-08 kl. 07.43.56

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

050714