H.I.I.T

Vægtløftning med de hårde gutter..

Jeg er de seneste par uger hoppet med på styrketræningsvognen sammen med Trinepigen i stedet for den sædvanlige holdtræning. Dette har jeg gjort under opfordring og også pga. min nysgerrighed. Jeg har altid synes, at det, at rende rundt i et træningscenter blandt de ”hårde gutter” og styrketræne alene, er noget værre fis. Jeg mener – 12 gentagelser, pause, og så 12 gentagelser igen. Hvad kan det overhovedet give af betydning? Men jeg tror endelig, at jeg har forstået, hvad det vil sige at træne tungt. For det er jo det, det betyder, og det er jo det gutterne gør for at bygge muskelmasse på deres kære arme og vaskebrætter. Tung træning giver mere markerede linjer i stedet for holdtræning, som er mere muskeludholdenhedstræning. Begge dele er skide godt, hvis man tænker på, at man vil være sund og styrke sin krop på en lidt mere motiverende måde. Jeg har altid haft brug for en instruktør, der kunne råbe ad mig, at jeg skulle blive ved for at holde motivationen oppe. Men man er jo sin egen motivation, og jeg har personligt fået øjnene op for denne form for styrketræning. På ingen tid er min mave blevet hård som et bræt. Langt fra sixpack, men den skal nok få lov at se dagens lys engang. Totalt crazy hvad træning kan gøre.

Dog dog dog. Der er jo selvfølgelig altid et men.. Selvfølgelig er der fremskridt ved træning, men min madglade sjæl bremser jo nok(desværre) en del af udviklingen. Derfor er det også utrolig vigtigt, at jeg begynder at spise ordentligt, hvis jeg virkelig vil se fremskridt – og det vil jeg dælmdylme. Derfor strammer jeg mig lige an en gang begynder at følge en kostplan i et stykke tid bare for at se, hvad den egentlig kan gøre ved mig. Om alle fitte mennesker bare er løgnere,  der er født til at se sådan ud, mens vi andre dødelige mennesker prøver alt for at komme til at ligne dem. Ja, jeg giver det i hvert fald et forsøg. Min drøm om en markeret krop med flotte linjer skal da absolut stræbes efter. Der er handlet flere kilo ind fra bodylab, og det kunstige halløj hjælper jo i forvejen millioner af mennesker med at få den drøm til at gå i opfyldelse. Go for it!

Et godt råd fra min side: Spring ud i tung træning. Måske får du smag for det ligesom mig.

Der kommer fremskridt på bloggen de næste par uger, så nuu må jeg hellere tage mig sammen da!

Smil fra HeleneSkærmbillede 2014-07-23 kl. 18.16.20 Skærmbillede 2014-07-23 kl. 18.17.21 Skærmbillede 2014-07-23 kl. 18.17.54 Skærmbillede 2014-07-23 kl. 18.18.05

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H.I.I.T